Kozmetický kufrík XL Soulima 22529

Kód: 78210
41,80 € 34,83 € bez DPH
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Veľký kozmetický kufrík je predovšetkým komfort - je to ideálna voľba pre mobilné dámy, ktoré oceňujú profesionalitu, estetiku a solídne spracovanie. Do šikovného puzdra sa vám zmestí nielen kozmetika, ale aj doplnky.

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

Kozmetický kufrík XL Soulima 22529
Veľký kozmetický kufrík je predovšetkým komfort - je to ideálna voľba pre mobilné dámy, ktoré oceňujú profesionalitu, estetiku a solídne spracovanie. Do šikovného puzdra sa vám zmestí nielen kozmetika, ale aj doplnky. Ideálny je na organizovanie kozmetiky. V tomto dvojdielnom kufríku budete mať každý produkt vždy na svojom mieste. Môžete skladovať a prepravovať nielen kozmetiku. Zmestíte sem aj UV/LED lampu a frézku. Kozmetický kufrík má tiež pohodlnú rukoväť na prenášanie, poličky pre ľahkú organizáciu a jeden z podnosov je vybavený organizérom na laky na nechty.

  • ZAMKNUTÉ KĽÚČOM + ODNÍMATEĽNÉ DNO - kufor je obojstranne uzamknutý kľúčom. Spodná časť puzdra je navyše odnímateľná, takže si so sebou môžete vziať len malý kufrík.
  • MULTIFUNKČNÉ - kozmetický kufrík je možné využiť nielen na odkladanie kozmetiky, ale aj na odkladanie šperkov, vlasových doplnkov a iných potrebných predmetov.
  • VŠETKO NA 1 MIESTE - vďaka 3D skladaciemu puzdru bude všetka vaša kozmetika na 1 mieste! Puzdro navyše chráni kozmetiku pred poškodením, rozdrvením alebo znečistením. Hodí sa najmä pri cestovaní, kedy môže byť kozmetika vystavená otrasom.

Parametre:

  • materiál: plast + kov
  • farba: čierna + strieborná
  • otvárateľné: áno
  • uzamykateľné: áno
  • rozmery kufra: 42,5 x 35 x 24,5 cm
  • hmotnosť: 3,05 kg

Dodatočné parametre

Kategória: Krása a zdravie
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 2 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Medzi produkty s logom Soulima patria rôzne druhy kozmetiky a ošetrujúcich doplnkov. Patria sem: masážne prístroje na tvár, sady kozmetických doplnkov a doplnkov na strihanie vlasov.