Záhradný gril 5v1 KAMINER 11827

Kód: 19591842021
130,20 € 108,50 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
2.5.2024
Možnosti doručenia

Gril je dodávaný s príslušenstvom, ktoré vám umožní pripraviť úžasné jedlá: špachtľa, vidlička a kliešte, ktoré sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Majú pohodlné drevené rúčky a vďaka špeciálnym remienkom ich môžete zavesiť kdekoľvek.

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

Záhradný gril KAMINER 5 v 1
Gril je dodávaný s príslušenstvom, ktoré vám umožní pripraviť úžasné jedlá: špachtľa, vidlička a kliešte, ktoré sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Majú pohodlné drevené rúčky a vďaka špeciálnym remienkom ich môžete zavesiť kdekoľvek. Špeciálny fúkač vám pomôže zapáliť tradičný gril. Sada obsahuje aj dve ohňovzdorné teflónové grilovacie rohože s nepriľnavým povrchom, vďaka ktorým môžete ľahko grilovať zeleninu, vajcia alebo mäso bez potreby použitia tuku. Záhradný gril 5 v 1 je vybavený praktickým ražňom, ktorý umožňuje pečenie mäsa na teple bez kontaktu s ohňom. Ražeň sa otáča, čo uľahčuje zaistenie rovnomerného tepelného spracovania mäsa zo všetkých strán. Existujú aj prvky podporujúce mäso v danej polohe, aby sa na palici nekrútilo. Prídavný malý rošt sa bude perfektne hodiť napríklad na ohrev jedál v hrnci, bez toho, aby zaberal cenný priestor pre grilované jedlá. K dispozícii je tiež háčik na zavesenie kanvice s vodou - ideálne na prevarenie vody v kanvici. Záhradný gril 5 v 1 má špeciálnu obruč, na ktorú ľahko zavesíte použité grilovacie náradie, vďaka ktorému budú vždy po ruke a náhodne sa nezašpinia. Okraj navyše chráni vzdialenosť od horúcej misy. Záhradný gril  bol navrhnutý tak, aby jeho štruktúra bola čo najstabilnejšia a jeho jednotlivé prvky boli odolné voči vysokým teplotám, vďaka čomu bude slúžiť mnoho sezón. Veľká misa na oheň je robustná a odolná, rovnako ako rošty a ďalšie komponenty.

Parametre:

  • rozmery: 102 / 98cm
  • hmotnosť: 12,85 kg
  • hmotnosť v balení: 14,95 kg

V balení:

  • gril
  • dúchadlo
  • špachtle, vidlička a kliešte 
  • 2 teflónové podložky 
     

Dodatočné parametre

Kategória: Grily a udiarne
Hmotnosť: 15 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Pre pohodlné a bezpečné používanie ohnísk vznikla značka špecializovaná na krbové predmety. Značka Kaminer zahŕňa: krbové príslušenstvo, predovšetkým krbové vysávače, ale aj grily, ohniská a teplomery.