Farbičky na tvár MAALEO 22150

Kód: 73974
4,90 € 4,08 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
2.5.2024
Možnosti doručenia

Maľby sa dajú ľahko odstrániť vlhkou handričkou alebo vodou a jemným mydlom. Pastelky sú vyrobené z netoxických materiálov a sú bezpečné pre detskú pokožku. Sú ideálne pre použitie doma, v škôlke, škole alebo vonku a sú tiež ideálne pre detské nemocničné oddelenia a opatrovateľské a vzdelávacie centrá.

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

Farbičky na tvár MAALEO 22150
Výrobok je ľahko umývateľný, čo je nepochybne jeho výhodou a uľahčuje a bez problémov vám uľahčí prácu či zábavu. Maľby sa dajú ľahko odstrániť vlhkou handričkou alebo vodou a jemným mydlom. Pastelky sú vyrobené z netoxických materiálov a sú bezpečné pre detskú pokožku. Sú ideálne pre použitie doma, v škôlke, škole alebo vonku a sú tiež ideálne pre detské nemocničné oddelenia a opatrovateľské a vzdelávacie centrá. Produkt je určený pre rôzne druhy hier, vrátane kostýmových a karnevalových večierkov, festivalov, narodenín a športových podujatí. Pastelky sa vďaka malým rozmerom a šikovnému puzdru dajú ľahko uskladniť a vziať so sebou kamkoľvek. Odporúča sa pre dievčatá a chlapcov všetkých vekových kategórií. Hodnotu pasteliek určite ocenia opatrovateľky a animátorky.

Sada obsahuje 12 pasteliek v 12 intenzívnych odtieňoch. Množstvo farieb zaručuje praktické využitie a poskytuje nespočetné možnosti na vytvorenie vlastných, originálnych a zaujímavých obrazov. Špeciálne vyvinuté zloženie robí ceruzky mäkkými, jednoduchými a pohodlnými na použitie, čo ovplyvňuje pohodlie pri používaní. Sú umiestnené v plastových obaloch, vďaka čomu sa ľahko nanášajú a rozotierajú a samotná aplikácia nezašpiní ruky; ručný posuvník uľahčuje extrahovanie novej časti farby.

Parametre:

  • vek: nad 3 roky
  • trvanlivosť: 5 rokov od dátumu výroby uvedeného na obale
  • rozmery púzdra: 15,8 x 11 cm
  • rozmery jednej pastelky: 9,5 x 1,2 cm
  • hmotnosť: 110 g

Dodatočné parametre

Kategória: Výtvarné a kreatívne sady
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.2 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: