Figúrka Santa Clausa 60 cm Ruhhy 22354

Kód: 77509
25,90 € 21,58 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
9.5.2024
Možnosti doručenia

Mimoriadne šarmantný Mikuláš so zlatými okuliarmi, bradou a priateľským úsmevom bude dokonalou ozdobou vášho domu či bytu. Dodá mu to slávnostnú atmosféru. Ako vieme, Santa Claus je počas Vianoc najdôležitejšou postavou. Je to skvelý nápad na vianočné ozdoby pred zdobením vianočného stromčeka.

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

Figúrka Santa Clausa 60 cm Ruhhy 22354
Fenomenálna figúrka Santa Clausa v zlatých okuliaroch s dlhou sivou bradou je vyrobená z kvalitných materiálov. Ohybné drôty umiestnené v uzávere umožňujú dať mu ten správny tvar. Drôty v rukávoch vám pomôžu umiestniť ruky do akejkoľvek polohy. Santa má na chrbte až po okraj napchatú tašku a v ruke drží lampáš. Pevne vyrobené topánky zabezpečia stabilitu postavy. Všetko je prepracované do najmenších detailov.

VIANOČNÁ ATMOSFÉRA - Santa Claus je postava hlboko zakorenená v našej kultúre. Bude sa hodiť nielen do detskej izby, ale bude sa skvele vynímať aj na dverách vášho domu, na schodisku, parapete alebo vedľa vianočného stromčeka. Štýlový Santa Claus šíri čaro Vianoc.
NEZABUDNITE NA VIANOČNÉ Kúzlo - figúrka Santa Clausa je klasickým symbolom Vianoc a zimy. Jeho úlohou je vniesť vianočnú atmosféru a mágiu do každého interiéru. Umiestnená na viditeľnom mieste nám má pripomínať radosť zo zdieľania darčekov a vyčarovať úsmev na tvári.
VZHĽAD SANTU - figúrka zobrazuje postavu Santa Clausa s charakteristickým vzhľadom, oblečeného v červenom kabáte s bielou kožušinou a bielou bradou. Santa Claus drží tašku s darčekmi a lampášom.

Parametre:

  • farba: šedá, červená, biela
  • materiál: plast, plsť
  • rozmery: 60 x 25 x 18 cm
  • hmotnosť: 0,724 kg

Dodatočné parametre

Kategória: Vianočné dekorácie
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Značka Ruhhy pozostáva z produktov a zariadení, ktoré uľahčujú fungovanie domácnosti. Mixéry, kuchynské roboty, akumulátorové kanvice, klimatizácie, organizéry a čistiace príslušenstvo sú len časťou sortimentu.