Sada bicyklového náradia 6 ks SPRINGOS BA0052

Kód: 68374
12,60 € 10,50 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
6.5.2024
Možnosti doručenia

Sada bicyklového náradia pozostáva zo sťahováka reťaze a kaziet, centrovacieho, podporného, voľnobežného kľúča a kľúča na odskrutkovanie kaziet. Všetko čo potrebujete na opravu Vášho bicykla na cestách je tu. 

 

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

Sada bicyklového náradia 6 ks SPRINGOS BA0052

1. SŤAHOVÁK

Sťahovák / odstraňovač reťaze bicykla je nástroj 3 v 1, ktorý je vybavený zámkom dosky, ktorý umožňuje rýchle a efektívne odstránenie alebo montáž reťaze bez potreby ďalších nástrojov. Tento nástroj môže použiť každý cyklista bez ohľadu na jeho schopnosti. Ľahko a pohodlne sa používa a vďaka správne zvolenej veľkosti páky zaisťuje pohodlie pri práci. Disponuje nastavovacou skrutkou, ktorá umožňuje prispôsobiť náradie rôznym typom reťazí. Cyklistické reťazové náradie má protišmykové podložky na pákach, čo zaisťuje bezpečné uchopenie pri práci s náradím.

2. CENTROVACÍ/LÚČOVÝ KĽÚČ

Nástroj, vďaka ktorému bude centrovanie kolies jednoduchšie a presnejšie ako kedykoľvek predtým. Tento všestranný kľúč funguje s veľkosťami 10, 11, 12, 13, 14 a 15. Či už ide o mestský, horský alebo cestný bicykel, tento kľúč na lúče a centrovanie bude efektívnym nástrojom na udržanie vašich kolies v špičkovom stave. Správne vycentrovanie kolies je kľúčové pre bezpečnú a pohodlnú jazdu na bicykli, preto sa oplatí investovať do špicového kľúča / centrovacieho kľúča, ktorý zaistí presnú prácu a bezpečnosť na ceste.

3. PODPORNÝ KĽÚČ 

Hodí sa na 24 mm kľúč, vďaka čomu je ideálnym nástrojom pre každého, kto používa stredovú konzolu so štandardným priemerom. Vďaka tomuto nástroju budete môcť kľuku jednoducho a rýchlo vymeniť, čo vám ušetrí čas a umožní vám jazdiť rýchlejšie. Kľúč sa veľmi ľahko používa a perfektne padne do ruky. Jeho ergonomický tvar zaisťuje pohodlie a presnosť pri práci. Náš štvorhranný podporný kľúč je navyše veľmi ľahký a nezaberie veľa miesta, takže ho môžete mať vždy so sebou na každom výlete na bicykli.

4. SŤAHOVÁK KĽÚK BICYKLA

Sťahovák kľuky bicykla je nástroj, ktorý vám umožňuje odstrániť kľuku zo spodnej konzoly. Vďaka nemu môžete jednoducho vymeniť poškodené či opotrebované diely, ako aj vykonávať údržbu bicykla. Náš sťahovák je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov a je mimoriadne odolný a odolný voči mechanickému poškodeniu. Má ergonomický tvar, ktorý poskytuje bezpečný a pohodlný úchop. Sťahovák kľuky na bicykel je kompatibilný s väčšinou modelov bicyklov a možno ho použiť na vonkajšie aj vnútorné kľuky. Vďaka tomu je univerzálnym a nenahraditeľným produktom pre každého cyklistu.

5. VOĽNOBEŽNÝ KĽÚČ

Voľnobežný kľúč je vhodný pre 24 mm kľúč, takže sa perfektne hodí pre váš bicykel. Výrobok je vyrobený z kvalitných materiálov, čo zaručuje odolnosť a pevnosť pri používaní. Kľúč na voľnobeh je určený na uvoľnenie voľnobežky, ktorá sa nachádza na nábojoch bicyklov. Vďaka nemu budete môcť jednoducho odmontovať voľnobežku a vykonať potrebné opravy či údržbu vášho bicykla.

Tento špeciálny kľúč musia mať všetci milovníci starých magnetofónov a kazetových prehrávačov. Vďaka nemu ľahko a rýchlo odskrutkujete obal kaziet, čo vám uľahčí obsluhu zariadenia, výmenu pásky či čistenie.

6. KĽÚČ NA ODSKRUTOVANIE KAZET

Ak si chcete užiť plynulé a efektívne jazdy na bicykli, tento kľúč musíte mať vo svojej zbierke náradia. Vďaka nemu bude výmena kaziet a nastavenie pohonu na vašom bicykli jednoduché a rýchle.

Parametre:

  • Značka: Springos®
  • Materiál: kov/plast
  • Počet kusov v sade: 6
  • Hmotnosť súpravy: 760 g

Súprava obsahuje:

  • 1x nástroj / reťazový nástroj (8 x 7 cm)
  • 1x kľúč na špice a centrovací kľúč na kolesá (10, 11, 12, 13, 14,, 15)
  • 1x štvorcový kľúč na stredovú konzolu (5 x 2,5 cm)
  • 1x sťahovák kľuky (9,5 x 2 cm) kľúč (15,5 x 3 cm)
  • 1x kľúč na voľnobeh (2,5 x 1,5 cm)
  • 1x kľúč s reťazou na odskrutkovanie kaziet (29,5 x 2 cm): / dĺžka reťaze: 23,cm
    Kód produktu: BA0052

Dodatočné parametre

Kategória: Šport
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: