Hracia šperkovnica pre dievčatá unicorn Kruzzel 22903

Kód: 77671
17,80 € 14,83 € bez DPH
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

každé dievčatko má svoje poklady, ktoré si vyžadujú špeciálne skladovanie. Táto očarujúca truhlica s hudobnou skrinkou bude dokonalým miestom pre všetky vaše maličkosti. Pastelovo ružová krabička je vyrobená z odolného kartónu zdobená motívom jednorožca a bielymi hviezdičkami.

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

Hracia perkovnica pre dievčatá unicorn Kruzzel 22903
Šperk je nadčasová dekorácia, ktorá nikdy nevyjde z módy, rovnako ako hodinky - praktický a funkčný doplnok k outfitu. Ak zbierate retiazky, náramky a iné vzácne drobnosti, uložte ich do šperkovnice. 

  • UNICORN MUSIC BOX - najkúzelnejším prvkom boxu je otočná hracia skrinka. Po nadvihnutí veka sa aktivuje hracia skrinka a priestor zaplní jemná, upokojujúca melódia. Dievčatko potom môže sledovať jednorožca, ktorý sa jemne otáča do rytmu melódie a dodáva tomu celému ešte viac šarmu! Keď melódia prestane hrať, stačí natiahnuť hudobnú skrinku.
  • KAPACITA ŠPERKOVNICE - každé dievčatko má svoje poklady, ktoré si vyžadujú špeciálne skladovanie. Táto očarujúca truhlica s hudobnou skrinkou bude dokonalým miestom pre všetky vaše maličkosti. Pastelovo ružová krabička je vyrobená z odolného kartónu zdobená motívom jednorožca a bielymi hviezdičkami. Vo vnútri puzdra je päť priehradiek na prstene a náušnice, nádobka a zrkadlo. V spodnej časti kufríka sa nachádza zásuvka, ktorá poskytuje ešte viac priestoru na uloženie suvenírov.
  • ZRKADLO - hracia skrinka má na veku veľké zrkadlo. Umožnia dievčatku pozerať sa na seba pri navliekaní náhrdelníkov, náušníc a pod. Okrem toho môžeme v zrkadle sledovať rotujúceho jednorožca.
  • ZATVORENIE POMOCOU ZÁPADKY - puzdro je vybavené pevnými pántami a uzáverom na západku. Šperky vašej dcéry a jej cenné poklady budú preto skryté a nedostupné pre iných ľudí.

Parametre:

  • ružová farba
  • materiál: kartón
  • rozmery boxu: 15 x 9 x 13 cm
  • hmotnosť: 327 g
  • hmotnosť balenia: 435 g

Dodatočné parametre

Kategória: Šperkovnice
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 1 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Kategória vytvorená pre najmenších, naši zákazníci tu nájdu všetko, čo je potrebné pre aktívne a kreatívne trávenie času. Značka Kruzzel nie sú len výrobky pre zábavu, ale aj vzdelávacie a športové potreby, napríklad kolobežky.