Astronautský LED hviezdny projektor Izoxis 21857

Kód: 73977
28,90 € 24,08 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
2.5.2024
Možnosti doručenia

Astronautský projektor využíva farby modrú, červenú, zelenú a bielu na vytvorenie nádhernej projekcie. Svetlo sa vrhá na strop a steny miestnosti, čím vytvára realistickú hviezdnu nočnú oblohu, poskytuje relaxačnú a atmosferickú atmosféru a núti vás kráčať medzi hviezdami.

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

Astronautský LED hviezdny projektor Izoxis 21857

Projektor nočnej hviezdy je navrhnutý tak, aby vyzeral ako astronaut, a hlava astronauta je magneticky spojená s telom, aby sa dal ľahko nastaviť uhol projekcie. Okrem toho je mesačná základňa odnímateľná a rameno je tiež nastaviteľné, čo z neho robí nielen projektor hviezdnej galaxie, ale aj peknú dekoratívnu ozdobu.

Multifunkčný projektor funguje ako lampa a projektor. Astronautský projektor využíva farby modrú, červenú, zelenú a bielu na vytvorenie nádhernej projekcie. Svetlo sa vrhá na strop a steny miestnosti, čím vytvára realistickú hviezdnu nočnú oblohu, poskytuje relaxačnú a atmosferickú atmosféru a núti vás kráčať medzi hviezdami. Pomôcka stimuluje detskú fantáziu a pomáha im rýchlo a ticho zaspať.

SVETELNÉ EFEKTY - projektor má mnoho pôsobivých svetelných vĺn, ktoré pri zobrazení na stenách a strope vytvárajú realistickú hviezdnu nočnú oblohu, poskytujúcu relaxačnú a pohodlnú atmosféru a vyvolávajú túžbu kráčať medzi hviezdami. 

2v1- gadget skvele poslúži ako projektor a nočná lampa, ktorá umožní vášmu batoľaťu pokojne sa pripraviť na spánok. Svetlo objavujúce sa na stenách a strope sústredí pozornosť dieťaťa a pomôže mu rýchlo a ticho zaspať

DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE - pomocou diaľkového ovládača môžete ľubovoľne zapínať/vypínať nočnú lampu, nastavovať jas, meniť režim osvetlenia a ovládať časovač. 

Funkcie:

  • viacfarebné svetlo
  • funkcia projektora
  • diaľkovým ovládačom alebo panelom na projektore
  • úrovne osvetlenia
  • tvar astronauta
  • vstavaný časovač
  • napájanie projektora sa používa kábel USB - MiniUSB
  • časovač s dĺžkou alebo možnosťou celonočného svietenia
  • protišmykové nožičky

Dodatočné parametre

Kategória: Interaktívne hračky
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Značka Izoxis zahŕňa produkty z oblasti elektroniky, osvetlenia a počítačových doplnkov. Sú to napr.: kabeláž, stolové lampy, stojany a držiaky pre mobilné zariadenia, adaptéry, zosilňovače signálu a pod. Široká škála produktov a využitie inovatívnych riešení sú reakciou na potreby užívateľov