Brusička na nože Trizand 22274

Kód: 73992
2,40 € 2 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
9.5.2024
Možnosti doručenia

Zariadenie sa používa na udržanie ostrosti čepele noža, čo je veľmi dôležité pre mnohé aplikácie v situáciách prežitia, ako je rezanie dreva, príprava jedla alebo vykonávanie rôznych úloh.

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

Brusička na nože Trizand 22274
Ostrička na prežitie, tiež známa ako "ostrička na prežitie", je nástroj alebo príslušenstvo používané v situáciách prežitia a vonku. Zariadenie sa používa na udržanie ostrosti čepele noža, čo je veľmi dôležité pre mnohé aplikácie v situáciách prežitia, ako je rezanie dreva, príprava jedla alebo vykonávanie rôznych úloh. Brúska na prežitie je vybavená reťazou, ktorá uľahčuje prepravu a udržuje ju na dosah. Môžete ho pripevniť na batoh alebo pútko na opasok nohavíc.
DVOJFÁZOVÝ BRÚCI MATERIÁL - dvojstupňový systém ostrenia zahŕňa predbežnú prípravu ostria noža (ostrenie). Potom nôž vyleštíme na bielu keramickú čepeľ, aby sme dosiahli požadovaný efekt. Oba kroky sa vykonávajú jednoducho potiahnutím čepele noža smerom k sebe cez drážku pomocou ľahkého tlaku.
KOMPAKTNÁ VEĽKOSŤ - strúhadlo na prežitie má kompaktné rozmery a je veľmi ľahké, čo vám umožňuje nosiť ho vo výbave na prežitie alebo vo vrecku.
RELIÉROVANÁ RÚČKA + PROTIŠMYKOVÉ NOŽIČKY - brúska má reliéfne rukoväte, ktoré zaisťujú bezpečné uchopenie do ruky a jednoduché ovládanie procesu brúsenia. Brúsik má navyše na oboch stranách protišmykové podložky, vďaka ktorým sa brúska pri brúsení nebude šmýkať po doske alebo pni.

Parametre:

  • čierna farba;
  • materiál: PP, kov, keramika, guma
  • rozmery: 7,5 x 6 x 2,5 cm
  • hmotnosť: 34 g

Balenie obsahuje:

  • orezávatko
  • reťaz

Dodatočné parametre

Kategória: Iné náčinie
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.2 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Všetko pre šport, turistiku, regeneráciu a rekreáciu. Značka Trizand sa špecializuje na športové potreby, vybavenie fitness klubov a turistické produkty.