Figúrky pohyblivých dinosaurov 6 ks Kruzzel 19745

Kód: 66412
15,20 € 12,67 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
30.4.2024
Možnosti doručenia

Fascinujúci svet prehistorických zvierat má teraz vaše dieťa na dosah ruky. Figúrky dinosaurov sú vyrobené z plastu s dôrazom na detail a ich živé farby a rozmanitosť povzbudzujú k hre a stimulujú predstavivosť.

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

Figúrky pohyblivých dinosaurov 6 ks Kruzzel 19745
Fascinujúci svet prehistorických zvierat má teraz vaše dieťa na dosah ruky. Figúrky dinosaurov sú vyrobené z plastu s dôrazom na detail a ich živé farby a rozmanitosť povzbudzujú k hre a stimulujú predstavivosť. Sada obsahuje až 6 rôznych figúrok dinosaurov, ktoré vyzerajú takmer ako živé. Každý malý fanúšik pravekých plazov sa poteší, keď dostane sadu figúrok dinosaurov. Hračka stimuluje predstavivosť - deti môžu hrať scény s dinosaurami, predstierať Jurský park, reprodukovať svoje životné prostredie atď. Ďalšou výhodou sú pohyblivé časti tela a ústa. Táto rozprávkovo farebná sada figúrok dinosaurov je nielen skvelou zábavou, ale aj spôsobom, ako si prehĺbiť vedomosti. Figúrky veľmi dobre reprodukujú rôzne druhy dinosaurov, vďaka čomu je to veľmi náučná hračka. Dieťa sa môže naučiť nielen mená jednotlivých druhov, ale aj ich vzhľad a stavbu tela, ako aj spôsob života a výživy. Sada figúrok dinosaurov bude perfektná nielen pre zábavu a poučenie, ale bude aj skvelým darčekom pre malých zberateľov. Figúrky dinosaurov sa budú skvele vynímať na poličke a vytvoria tak pôsobivú kolekciu.

Parametre:

  • materiál: plast
  • výška vzorky: 7 cm
  • hĺbka vzorky: 13 cm
  • hmotnosť: 0,375 kg
  • 6 figúrok dinosaurov

Dodatočné parametre

Kategória: Figúrky a zvieratká
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Kategória vytvorená pre najmenších, naši zákazníci tu nájdu všetko, čo je potrebné pre aktívne a kreatívne trávenie času. Značka Kruzzel nie sú len výrobky pre zábavu, ale aj vzdelávacie a športové potreby, napríklad kolobežky.