Farma so zvieratkami a traktormi Kruzzel 22404

Kód: 77499
25,80 € 21,50 € bez DPH
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Hrať sa s rozsiahlou súpravou napodobňujúcou farmu je nielen veľká zábava, ale aj získavanie vedomostí o svete okolo dieťaťa a pravidlách života na vidieku.Farmársky set pozostáva až zo 102 prvkov vrátane zvieratiek, farmy, stajňa, stromy a pod. .Zloženie súpravy je veľmi jednoduché. Stačí vtlačiť stromy do dosky a pomocou špeciálnych konektorov zostaviť farmu.

 

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

Farma so zvieratkami a traktormi Kruzzel 22404

Hrať sa s rozsiahlou súpravou napodobňujúcou farmu je nielen veľká zábava, ale aj získavanie vedomostí o svete okolo dieťaťa a pravidlách života na vidieku. Farmársky set pozostáva až zo 102 prvkov vrátane zvieratiek, farmy, stajňa, stromy a pod. .Zloženie súpravy je veľmi jednoduché. Stačí vtlačiť stromy do dosky a pomocou špeciálnych konektorov zostaviť farmu.

 ✓ JEDNODUCHÁ MONTÁŽ - zostavenie modelu je mimoriadne jednoduché a intuitívne. Stačí spojiť 4 kusy dosky pomocou krúžkov, ktoré sú umiestnené na ich spojoch. Všetky malé prvky, napríklad stromy, sú vtlačené do dosky, aby sa počas hry neprevrátili. Bude to skvelá výzva pre deti, ktoré radi stavajú stavby a cítia sa dobre pri manuálnej hre.

PRENOSNÝ - box, v ktorom sa maketa nachádza, je vybavený praktickou a pohodlnou rukoväťou. Vďaka nej si dieťa môže vziať hračku do škôlky, na dvor alebo ku kamarátovi. Súprava je ľahká, takže vaše dieťa si bude môcť nosiť vlastnú hračku.

✓ ROZVÍJA - sada má pozitívny vplyv na intelektuálny vývoj dieťaťa, výrazne rozvíja jeho motoriku a pomáha rozvíjať koordináciu oko-ruka. Stavba modelu stimuluje jeho predstavivosť a rozvíja jeho manuálne zručnosti.

Parametre:

  • farba: viacfarebná;
  • pre svojpomocnú montáž: áno DIY;
  • materiál: plast;
  • počet prvkov: 102;
  • rozmery (dĺžka/šírka/výška): 54/62/20cm;
  • hmotnosť: 1,8 kg;

Dodatočné parametre

Kategória: Figúrky a zvieratká
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 1 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Kategória vytvorená pre najmenších, naši zákazníci tu nájdu všetko, čo je potrebné pre aktívne a kreatívne trávenie času. Značka Kruzzel nie sú len výrobky pre zábavu, ale aj vzdelávacie a športové potreby, napríklad kolobežky.