Časovač elektrickej energie Izoxis 19923

Kód: 19923
13,20 € 11 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
2.5.2024
Možnosti doručenia

Časovač je mimoriadne praktické zariadenie, ktoré vám umožní mať plnú kontrolu nad elektrickým zariadením vo vašej domácnosti. 

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

Časovač elektrickej energie Izoxis 19923
Časovač je mimoriadne praktické zariadenie, ktoré vám umožní mať plnú kontrolu nad elektrickým zariadením vo vašej domácnosti. Vďaka nemu zautomatizujete mnoho každodenných činností, na ktoré často zabúdate, napríklad pri osvetlení terárií a akvárií, zhasínaní lampy, vypínaní ohrievača, klimatizácie či kotla. Môžete k nemu pripojiť nabíjačku na telefón alebo vianočné osvetlenie. Programátor vo vopred určenom čase vypne alebo vypne zariadenie, ktoré je k nemu pripojené. Náš programátor má týždennú schopnosť riadiť sekvencie zapínania a vypínania. Vďaka časovaču môžete znížiť spotrebu energie v domácnosti. Nemusíte sa báť, že pred odchodom alebo odchodom do práce necháte zapnuté nejaké zariadenie, čo ovplyvní váš účet za elektrinu. Skvele sa bude hodiť ako doma, v kancelárii, tak aj v obchode, napríklad počas prázdnin, keď chceme, aby výloha zostala po zatvorení osvetlená. Programátor sa veľmi ľahko používa. Disponuje 4 tlačidlami + RESET, vďaka ktorým si rýchlo naprogramujete chod zariadení vo vašej domácnosti, kancelárii na konkrétny deň, hodinu alebo aj minútu. Programátor bude fungovať aj počas vašej dlhšej neprítomnosti. Nechcete, aby prípadný zlodej vedel, že nie ste doma? Naprogramujte zariadenie tak, aby počas hodín, keď ste zvyčajne doma, zapínalo a vypínalo napríklad lampu alebo televízor. Zariadenie má batériu, vďaka ktorej ani výpadok prúdu nepreruší jeho prevádzku.

Parametre:

  • biela farba
  • napätie: 230V/50Hz
  • maximálny výkon: 3680W
  • inštalácia: elektrická zásuvka
  • maximálny prúd: 16A
  • pracovná teplota: od 0 do 50°C
  • pracovný režim: 24/12 hodín
  • letný čas / zimný čas
  • rozmery (dĺžka / šírka / výška): 11,2 x 7,5 x 5,5 cm
  • hmotnosť: 0,143 kg

Dodatočné parametre

Kategória: Elektronika
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Značka Izoxis zahŕňa produkty z oblasti elektroniky, osvetlenia a počítačových doplnkov. Sú to napr.: kabeláž, stolové lampy, stojany a držiaky pre mobilné zariadenia, adaptéry, zosilňovače signálu a pod. Široká škála produktov a využitie inovatívnych riešení sú reakciou na potreby užívateľov