Taška na bicykel Trizand 23798

Kód: 83308
18,99 € 15,83 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
13.5.2024
Možnosti doručenia

Taška má 3 priehradky na zips. Po sčítaní komôr je kapacita až 60 litrov. Zmestíte do nej občerstvenie, nápoje a mnoho iných vecí, dokonca aj príručnú batožinu, prezlečenie a pod. Zmestí sa do nej aj notebook a priečinky A4.  Perfektne sa hodí na mestské jazdy a výlety na bicykli . Navyše má po stranách dve malé vrecká.

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

Taška na bicykel Trizand 23798

  • VEĽKÁ KAPACITA  – taška má 3 priehradky na zips. Po sčítaní komôr je kapacita až 60 litrov. Zmestíte do nej občerstvenie, nápoje a mnoho iných vecí, dokonca aj príručnú batožinu, prezlečenie a pod. Zmestí sa do nej aj notebook a priečinky A4.  Perfektne sa hodí na mestské jazdy a výlety na bicykli . Navyše má po stranách dve malé vrecká.
  • UPEVŇOVANIE  - to je taška, ktorá sa hodí na všetky bicykle s nosičom . Môžu za to držiaky na suché zipsy a montážne pásy, vďaka ktorým montáž jednoducho a rýchlo prispôsobíte veľkosti nosiča.  
  • VODEODOLNÉ + BEZPEČNOSŤ -  taška je vyrobená z nepremokavých a veľmi pevných materiálov, takže dokonale ochráni aj ťažké predmety aj pri nepriaznivých poveternostných podmienkach. Na bokoch tašky sú ďalšie reflexné prvky, ktoré zvyšujú viditeľnosť užívateľa v tme . 
  • VRÁTANE DODATOČNÉHO VODEODOLNÉHO KRYTU -  Taška na bicykel je navyše vybavená nepremokavým obalom.  To je užitočné najmä vtedy, keď chcete chrániť veci v taške pred náhodným rozliatím!
  • ŠPECIFIKÁCIA -  farba: čierna; objem: 60 litrov; materiál: polyester; ostatné: nylon + guma + železo; rozmery: 45 x 40 x 32 cm; hmotnosť: 785 g; hmotnosť v balení: 800 g.

ŠPECIFIKÁCIE TAŠKY:

  • farba: čierna
  • kapacita: 60 litrov
  • materiál: polyester
  • ostatné: nylon + guma + železo
  • rozmery: 45 x 40 x 32 cm
  • hmotnosť: 785 g
  • hmotnosť v balení: 800 g

Nosič na bicykel je skvelým riešením pre ľudí, ktorí cestujú na bicykli každý deň, na dlhé turistické výlety alebo na rekreačné účely. Vďaka nemu ľahko prenesiete nákupy, oblečenie, náradie alebo aj stany a spacie vaky na stanovanie. Je pohodlný a funkčný a zároveň príliš nezaťažuje nosič bicyklov, čo umožňuje udržať rovnováhu a komfort jazdy.

Dodatočné parametre

Kategória: Doplnky na bicykel
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Všetko pre šport, turistiku, regeneráciu a rekreáciu. Značka Trizand sa špecializuje na športové potreby, vybavenie fitness klubov a turistické produkty.