Senzorická prikrývka 200x150 cm 6 kg Ruhhy 19533

Kód: 19532
42,80 € 35,67 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
9.5.2024
Možnosti doručenia

Prikrývka sa používa pri poruchách propriocepcie, ktoré sa objavujú okrem iného v u ľudí s autizmom, ADHD alebo poruchami senzorického spracovania. Často sa odporúča aj pri nespavosti, depresii a úzkosti. Senzorická prikrývka stimuluje hlboké vnímanie, „umlčuje“ nervový systém.

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

Senzorická prikrývka 200x150 cm 6 kg Ruhhy 19533
Prikrývka sa používa pri poruchách propriocepcie, ktoré sa objavujú okrem iného v u ľudí s autizmom, ADHD alebo poruchami senzorického spracovania. Často sa odporúča aj pri nespavosti, depresii a úzkosti. Senzorická prikrývka stimuluje hlboké vnímanie, „umlčuje“ nervový systém. Poskytuje neustálu stimuláciu hlbokého zmyslového systému, čo výrazne prispieva k zníženiu úrovne úzkosti a stresu. Zvyšuje sa hormón šťastia, teda serotonín, a klesá stresový hormón kortizol. Prikrytím tela perinou získavame pocit bezpečia a pocit uvoľnenia, vďaka čomu sa nám ľahšie zaspáva. Hmotnosť prikrývky by mala byť cca 10-15% telesnej hmotnosti užívateľa. Príliš malá alebo príliš veľká záťaž spôsobí, že paplón nebude plniť svoje funkcie. Ak sa hmotnosť pohybuje medzi dvoma rozsahmi, odporúča sa zvoliť ťažšiu verziu prikrývky. Zaťažená prikrývka poskytuje dostatočne silný, stály tlak na vaše telo a umožňuje vám tak relaxovať a relaxovať. To sa môže premietnuť do lepšieho spánku. Je to pocit podobný objatiu: príjemný, upokojujúci a obklopujúci. Sladké sny!


Parametre:

  • sivej farby
  • rozmer: 150x200
  • vonkajší materiál: bavlna
  • výplň: polyester + sklenené korálky
  • hmotnosť náplne: 6 kg
  • hmotnosť: 6,44 kg

 

Dodatočné parametre

Kategória: Deky a prikrývky
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 6 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Značka Ruhhy pozostáva z produktov a zariadení, ktoré uľahčujú fungovanie domácnosti. Mixéry, kuchynské roboty, akumulátorové kanvice, klimatizácie, organizéry a čistiace príslušenstvo sú len časťou sortimentu.