Lepivá mucholapka 10 m Repest 19052

Kód: 9282162022
10,20 € 8,50 € bez DPH
Vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Mucholapka Repest je silná lepiaca pasca na lietajúci hmyz. Vďaka svojej veľkej ploche (25 cm x 10 m) je ideálna pre priemyselné aplikácie a zariadenia pre chov dobytka.

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

Lepivá mucholapka 10 m Repest 19052
Mucholapka Repest je silná lepiaca pasca na lietajúci hmyz. Vďaka svojej veľkej ploche (25 cm x 10 m) je ideálna pre priemyselné aplikácie a zariadenia pre chov dobytka. Použitie lepidla je najjednoduchší a zároveň veľmi účinný spôsob, ako si poradiť s muchami. Lepiaca pasca na muchy neobsahuje žiadne toxické látky. Vďaka tomu je možné lepiaci papier použiť napríklad aj v potravinárskom priemysle. Na povrchu mucholapky je vytlačený vzor, ​​ktorý nielenže účinne priťahuje hmyz, ale nalepené muchy aj zneviditeľňuje. Ozdobný vzor lepiaceho papiera robí výrobok ideálnym pre použitie doma alebo v byte. Rolka je bez zápachu a neobsahuje žiadne jedy, preto sa dá použiť ako v bytoch, tak aj v technických miestnostiach. Lepidlo lepidla je veľmi pevné a žiadna mucha raz zachytená sa nedokáže uvoľniť.

Parametre:

  • dĺžka role: 10m
  • rozmery: 25,5x1000 cm
  • hmotnosť: 390 g
  • hmotnosť v balení: 404 g
     

Muchy sú metlou takmer všade. Ich trus spôsobuje nečistoty a môže spôsobiť choroby. Zvitok mucholapky je alternatívna, efektívna a ekologická metóda boja proti nim v budovách hospodárskych zvierat a na iných miestach. Palica v rolke je vyrobená z toho najlepšieho materiálu a podľa najnovších technológií. Mucholapka v rolke je všestranná. Lepiaca tyčinka by mala byť natiahnutá na požadovanú dĺžku. Rolku lepidla je možné umiestniť aj vodorovne. Mal by byť umiestnený v bezprašnom prostredí. Neobsahuje žiadne toxické látky a preto nie je škodlivý pre ľudí ani zvieratá.

Dodatočné parametre

Kategória: Bývanie a domácnosť
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 1 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Značka Repest bola vytvorená s cieľom poskytnúť podporu v účinnom boji proti škodcom a hmyzu. Produkty, medzi ktoré patria okrem iného: siete proti komárom, pasce na hmyz alebo pasce na hlodavce.