Silikónová doska na pečivo 65x45cm SPRINGOS KI0028

Kód: 71775
5,20 € 4,33 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
6.5.2024
Možnosti doručenia

Silikónová podložka od značky Springos patrí medzi tie kuchynské pomôcky, ktoré nemôžu chýbať v žiadnej domácnosti. Ideálne na domáce pečenie.

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

Silikónová doska na pečivo 65x45cm SPRINGOS KI0028

Silikónová podložka od značky Springos patrí medzi tie kuchynské pomôcky, ktoré nemôžu chýbať v žiadnej domácnosti. Ideálna je na domáce pečenie. Vyrobená je zo silikónu, vďaka čomu má ľahko čistiteľný povrch, na ktorý sa nič nelepí. Navyše nemení chuť pripravovaných pokrmov a je odolná voči nízkym aj vysokým teplotám. Podložku môžete zložiť alebo zrolovať veľmi rýchlo a jednoducho bez obáv z deformácie alebo záhybov na povrchu podložky. Cukrárska doska má stupnice dĺžky a priemeru, ktoré určite uľahčia prípravu cesta vo veľkosti, ktorá sa dokonale hodí na plech. Na drevené taburetky sa dá zabudnúť. Už nemusíte hľadať ideálne miesto pre veľkú, nepraktickú drevenú verziu stolovej dosky!

Výhody silikónového stola:

  • chráni cesto pred lepením
  • dokonale priľne k zemi
  • nezaberá veľa miesta
  • neabsorbuje pachy
  • je odolný voči teplotám

Parametre:

  • Značka: Springos
  • Šedá farba
  • Materiál: Silikón
  • Veľkosť: 65 x 45 cm
  • Šírka: 65 cm
  • Výška: 45 cm
  • Teplotná odolnosť: -60 až 260°C
  • Doska vybavená 2 mierami: dĺžka [cm] / priemer [cm] a [palec]

Ďalšie informácie:

  • protišmykové
  • vymiesené cesto sa nelepí na stôl
  • neabsorbuje pachy
  • zaberá veľmi málo miesta

 

Dodatočné parametre

Kategória: Dom a Záhrada
Hmotnosť: 0.2 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: