Tréningová hruška DBX BUSHIDO ARP-512p 30 kg

Kód: AB_30-B1-457
67,90 € 56,58 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
3.4.2024
Možnosti doručenia

Tréningová hruška DBX BUSHIDO ARP-512P je určená na nácvik správnej techniky úderov a kopov v boxe a kickboxe. Hruška je vysoká 70 cm a má priemer 40 cm. Zvoleným materiálom je syntetická koža Rexine, ktorá spája vzhľad a elasticitu prírodnej kože s odolnosťou syntetického plavákového materiálu používaného na výrobu boxovacích vriec. Ako plnivo je použitý zdravotne nezávadný gumový granulát, ktorý zabezpečuje, že sa plnivo „nerozbije“ ani po niekoľkých mesiacoch intenzívneho tréningu. Veko je vybavené zipsom pre ľahké plnenie.

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

Tréningová hruška DBX BUSHIDO ARP-512p 30 kg
Tréningová hruška DBX BUSHIDO ARP-512P je určená na nácvik správnej techniky úderov a kopov v boxe a kickboxe. Hruška je vysoká 70 cm a má priemer 40 cm. Zvoleným materiálom je syntetická koža Rexine, ktorá spája vzhľad a elasticitu prírodnej kože s odolnosťou syntetického plavákového materiálu používaného na výrobu boxovacích vriec. Ako plnivo je použitý zdravotne nezávadný gumový granulát, ktorý zabezpečuje, že sa plnivo „nerozbije“ ani po niekoľkých mesiacoch intenzívneho tréningu. Veko je vybavené zipsom pre ľahké plnenie. Hruška je nesená 3 nylonovými popruhmi zakončenými sieťkou a celková nosnosť popruhov je až 350 kg. Nosné oká majú rovnú hranu, ktorá zabraňuje deformácii popruhov ako okrúhle ušká. Pre obmedzenie pohybu hrušky pri tréningu je na spodnej strane umiestnené oceľové oko na upevnenie k podlahe pomocou bungee šnúrky. Vyššie uvedené vlastnosti zaručujú, že nejde o „hračku“, ale o profesionálne vybavenie, ktoré poslúži dlhé roky aktívneho tréningu.

Dôležité: balenie obsahuje 1x prázdnu hrušku ARP-512 a 2x 15 kg vrece s gumeným granulátom. Pre správne plnenie je potrebné hrušku plniť postupne, vždy vysypať obsah jedného vrecka s náplňou do vrecka a hruškou niekoľkokrát zatriasť, aby sa náplň správne rozložila, potom nasypať druhé vrecko s granulátom.

Parametre:

  • Materiál: Rexine, gumový granulát, nylon, oceľ
  • Pásy s nosnosťou 350 kg
  • Rozmery:
    • Šírka: 40 cm
    • Výška: 70 cm
    • Dĺžka pásikov: cca 40 cm
    • Hmotnosť: cca 30 kg

Dodatočné parametre

Kategória: Šport
Záruka: 24
Hmotnosť: 30 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: