Lyžica na zmrzlinu SPRINGOS KI0103

Kód: 1059182022
3,36 € 2,80 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
4.4.2024
Možnosti doručenia

Lyžica na zmrzlinu je jedným z tých kuchynských pomôcok, ktoré nemôžu chýbať v žiadnej domácnosti. Nami ponúkaná naberačka na zmrzlinu vám umožní formovať dokonale okrúhle porcie zmrzliny, takže môžete vytvárať krásne zdobené dezerty.

Detailné informácie

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Pri nákupe nad 99€.
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 ľudí nás odporúča na základe recenzií.
Zákaznícky servis
Zákaznícky servis
Keď si nie ste istí, zavolajte...
Všetko máme skladom
Vlastné skladové priestory
Viac ako 5000 produktov skladom!

Podrobný popis

Lyžica na zmrzlinu SPRINGOS KI0103
Lyžica na zmrzlinu je jedným z tých kuchynských pomôcok, ktoré nemôžu chýbať v žiadnej domácnosti. Nami ponúkaná naberačka na zmrzlinu vám umožní formovať dokonale okrúhle porcie zmrzliny, takže môžete vytvárať krásne zdobené dezerty. Varič je univerzálny produkt - využijete ho nielen v letnej sezóne, ale aj počas celého roka podávaním guľôčok ryže, krúp a zemiakovej kaše na večeru. Je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele, takže sa nezlomí ani neohne, čo sa často stáva pri plastových príboroch. Jej prednosťou je ľahký a šikovný dizajn a kvalitná pružina - tieto vlastnosti veľmi uľahčujú priberanie. Dobre tvarovaná špachtľa umožňuje zmrzline ľahko odtrhnúť lyžicu. Doplnok ľahko uložíte do zásuvky, pretože nezaberie veľa miesta.

Lyžica bude užitočná pri:

  • porciovanie zmrzliny
  • tvarovanie guľôčok zo zemiakov, ryže, krúp, mäsa
  • vydlabanie ovocia
  • formovanie cukrárskych hmôt
  • zdobenie riadu

Parametre:

  • Značka: Springos
  • Materiál: nehrdzavejúca oceľ
  • Strieborná farba
  • Dĺžka: 22 cm
  • Priemer lopatky: 5 cm
  • Výška cca 3 cm
  • Bezpečné pre potraviny, neabsorbuje pachy
  • Jednoduché a intuitívne používanie

Dodatočné parametre

Kategória: Kuchynský riad a náčinie
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: